MANİSA / YUNUSEMRE - Üzümcüler İlkokulu

Ara

Okulumuz 4/B sınıfı öğretmeni  Metin ENGİN, öğrencileri ve okulumuz rehber öğretmeni Sibel YILMAZ  Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret ettiler.

Dernek yetkililerinden dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi aldılar.

Yapılan ziyaretten dolayı dernek yetkilileri  öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ettiler.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda ''Sözlük Tasarım Yarışması'' yapıldı.

Yarışmada  3.ve 4. sınıf öğrencilerinden  dört farklı alanda yapılan tasarım çalışmaları yer aldı.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü   öğretmen,öğrenci ve velilerimizin de katılımıyla okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Birinci sınıfların gösterisi büyük bir beğeniyle alkış aldı.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun ve cumhuriyetin ilanının 100. yılını milletçe coşkuyla karşılamanın ve kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bu anlamlı günde yapılan kutlamalarda emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"